Uusimmat julkaisut
Arkistot

Kenttä suljettu, mutta uudet kotisivut avattu!

Kevätaurinko alkaa vähitellen sulatella lumia kentältä, joten on aika päästää teidät fiilistelemään PuulaGolfin uusia kotisivuja, olkaa hyvät!

Sivujen käyttäjäystävällisyyteen on pyritty kiinnittämään erityistä huomiota. Sivut toimivat kaikilla laitteilla, joten voit katsoa älypuhelimella tai tabletilla väyläesittelyitä vaikka kesken kierroksen. Uutiset on ryhmitelty aiheiden mukaan ja hakupalkilla voit helposti etsiä haluamaasi sisältöä. Sisältöä kehitetään vielä ennen kauden alkua, mutta kiitokset jo tässä vaiheessa kaikille uudistusprojektiin osallistuneille.

Ajankohtaisissa uutisissa tiedotetaan esim. kentän avaamisesta ja kauden aikana tapahtumista ja tarjouksista kerrotaan jatkossa ahkerasti, joten kannattaa seurata sivuja aktiivisesti. Otamme myös mielellämme vastaan palautetta ja toiveita sisällön suhteen. Nämä sivut on tehty teitä varten, PuulaGolfin osakkaat, jäsenet ja vieraspelaajat!