Uusimmat julkaisut
Arkistot

Kausi käynnissä kesägriinein!

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]En olisi ihan heti uskonut, että pelaan Suomessa golfia ennen maaliskuun puoltaväliä ja vieläpä kesägriineillä. Totta se vain on! Torstaina 12.3.2015 klo 15:40 löysin itseni Tapiola Golfin 1. teeltä valmistautumassa draiverin kanssa avaukseen, auringon paistaessa suoraan silmään. Kenttä oli samassa hyvässä kunnossa, kuin 2014 lokakuun 21. päivänä, kun olimme Kolehmaisen Karin kanssa samaisella kentällä. Lämpötila oli nyt vain +7°c asetta enemmän kuin silloin (+1°c).

9.GriiniEn tiedä mitä “velhonaineksia” kenttämestari on kylvökeittoon sekoittanut, jotta griinit on jo nyt saatu vihreiksi ja tasaisiksi ruohosta. Putit eivät pomppineet ja griineillä piti oikeasti katsoa linjoja breikkien varalta. Alamäkiputeissa griinien liukkaus pääsi jopa pari kertaa hieman yllättämään ja ollaan vasta maaliskuussa, uskomatonta!

Itselläni on tästä varhaisesta kauden alkamisesta hieman kaksijakoiset fiilikset. Normaalisti maaliskuussa on vielä suksiboksi auton katolla, laskettelu – ja hiihtokauden ollessa käynnissä ja aikaa jäädessä myös muillekin harrastuksille ja muulle tekemiselle. Myöskin kenttämestarit ovat aikamoisessa paineessa, kun vuorokauden lämpötilaerot ovat parhaimillaan yli 20°c astetta. Nyt siis kalentereita ja kenttiä pitääkin alkaa rukamaan golfasentoon. Huono vai hyvä, vaikea sanoa 🙂

Lauantaina 14.3.2015 oli jo kauden toisen kierroksen vuoro, Tapiola Golfin ollessa taas pelipaikkana.  Tällä kertaa oli perhegolfin vuoro. Oli muuten hienoa nähdä, kuinka 65-vuotias isäni, vaimoni ja 8-vuotias poikamme pelasivat samalla innokkuudella, hyvällä fiiliksellä ja riemuitsivat yhdessä, isäni ja poikamme tehtyä 2. väylällä komeat parit. Tämä on yksi niistä seikoista, jotka tekevät golfista niin hienon lajin/harrastuksen.

Maisemaa

PuulaGolfilla joudutaan vielä vähän aikaa odottamaan kentälle pääsyä, mutta tällä hetkellä noin kaksikymmentä suomalaista golfkenttää on jo avannut rangensa ja/tai kenttänsä innokkaille ja malttamattomille golfaajille.  Tästä on hyvä jatkaa kohti kesää.

ps. pelejäni  voi luonnollisesti seurata GameBookistaGB

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]