Uusimmat julkaisut
Arkistot

Osakkaiden kysely käynnissä

Kentän osakkaiden, seuran jäsenten ja muiden käyttäjien palaute on meille tärkeää ja sitä tullaan jatkossa keräämään vähintään säännöllisen epäsäännöllisesti. Toteutustapa ei ole vielä selvillä, mutta asia on työn alla muiden hommien lomassa.

Tärkein sidosryhmä on kentän omistajat – osakkaat – ja siksi palautteen aktiivinen kerääminen on aloitettu heistä. Helposti täytettävä internetpohjainen kysely on lähetetty pari päivää sitten osakkaiden sähköposteihin. Ilahduttavan moni onkin siihen jo parin ensimmäisen päivän aika vastannutkin ja kiitos siitä jokaiselle! Ellet ole sitä saanut, voit laittaa asiasta viestiä toimistoon (toimisto@puulagolf.fi). Pääset täyttämään kyselyn myös kotisivujen Osakas-osiossa, johon pääsee käsiksi rekisteröitymällä. Osakas voi luoda sinne itselleen käyttäjätunnuksen, joka sitten tarkistetaan osakasrekisteriä vasten ennen tunnuksen aktivoimista. Kysely on auki su 29.3. saakka.

Hienoa saada teidän kaikkien ideat ja ajatukset käyttöön kentän ja toiminnan kehittämiseksi edelleen. Kiitos aktiivisuudestanne jo etukäteen!