Uusimmat julkaisut
Arkistot

Naisten Rundi 2015 kutsu

Naisten Rundi koostuu viidestä osakilpailusta viidellä eri kentällä.

Osakilpailuihin voivat osallistua kaikki Rundin seurojen (JG, LPG, MGS, PuulaG ja ReG) naispelaajat. Pelimuoto on 18 r PB HCP, maksimi HCP 36. Tasoituksella 37-54 pelaavat voivat halutessaan osallistua kisapäivään kilpailun ulkopuolella (kerrottava ilmoittautumisen yhteydessä).

Naisten Rundin jokainen osakilpailu on itsenäinen kilpailunsa, jossa palkitaan kolme parasta pelaajaa. Lisäksi osakilpailuissa voi olla erilaisia erikoiskilpailuja. Naisten Rundi on samalla seurakisa, jossa jokaisesta osakilpailusta lasketaan seuran kolmen parhaan tulos mukaan seurakisan tuloksiin. Viimeisessä osakilpailussa Naisten Rundin paras seura palkitaan kiertopalkinnolla.

Katso kilpailu kutsu tästä linkistä