Uusimmat julkaisut
Arkistot

PuulaGolf Oy on liittynyt Suomen Golfkenttien Yhdistys ry:een

Osakaspalautteen vuoksi hallitus selvitti kevättalven aikana taustat ja teki sen myötä päätöksen, että PuulaGolf Oy liittyy golfkenttien ja niiden omistajien etuja ajavaan yhdistykseen SGKY ry.

Sen myötä kenttäyhtiö saa etuja yhteisostojen muodossa ja osakkaat voivat lunastaa Etukortin, jolla saa merkittäviä etuja omaan pelaamiseen muilla yhdistyksen jäsenkentillä. Osakkaille on tarjolla myös muita etuja, esim. yhteisiä kilpailuja huippupalkinnoin.

“Olemme erittäin iloisia siitä, että PuulaGolf on liittynyt joukkoomme. Suomen kauneimman ysireikäisen maine kauniina ja hyväkuntoisena kenttänä on toimialalla hyvin tiedossa ja etukorttilaisuuden myötä saatte varmasti jälleen uusia kävijöitä ihastumaan PuulaGolfiin”, iloitsee SGKY:n toimitusjohtaja Lassi Kiviniemi.

Lisätiedot yhdistyksestä tästä linkistäsgky_etukortti_2015-250x171