Uusimmat julkaisut
Arkistot

Naisten sunnuntai 7.6.

Suomen Golfliiton alaisen Ladygolfin organisoima Naisten Sunnuntai järjestetään tämä vuonna 7. kesäkuuta. Tavoitteena on aktivoida naisia osallistumaan monipuoliseen lajiin, josta voi nauttia eri tavoin.

PuulaGolfissa teemme pelimatkan Mikkeliin Annilan golfkeskuskukseen Golf-Porrassalmeen.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 4.6. mutta mahdollisimman pian, jotta voimme varata tarvittavan määrän peliaikoja ja järjestellä kimppakyytejä. Voit ilmoittautua naistoimikunnan jäsenille, esim. meiliosoitteeseen ladykapteeni@puulagolf.fi tai puhelimella puh. 0405084733.

Kutsu myös kaverisi mukaan. Annilalaiset pelaavat tuolloin itse pareittain reikäpeliä siten, että parin muodostaa golfia osaava ja osaamaton; toinen lyö väylälyönnit ja toinen puuttaa. Jos saamme mukaan aloittelijoita, voimme myös pelata samalla mallilla.

Tervetuloa kaikki naiset mukaan!

T. PuulaG:n naistoimikunta