Uusimmat julkaisut
Arkistot

SGKY:n Suurin (tasoituksen) Pudottaja -kisa lähestyy

Suomen Golfkenttien yhdistys SGKY:n Suurin Pudottaja -kisa kannustaa kehittämään taitojaan harjoittelemalla ja hyödyntämällä kenttien opetuspalveluja.

Suurin (tasoituksen) Pudottaja -kilpailu pelataan la 12.9. Vihti Golfissa klo 10 alkaen yhteislähtönä. PuulaGolfilaisista 4 prosentuaalisesti eniten kauden aikana tasoitustaan pudottanutta saa kutsun kisaan toimistolta elokuun loppuun mennessä. Kisaan kutsutulla tulee olla sekä voimassaoleva pelioikeus PuulaGolfissa että EGA-tasoitus.
 Pistebogeykisan voittaja palkitaan all inclusive -matkalla Turkin Belekin uuteen Sueno Delux hotelliin ja sen lisäksi 2 matkaa arvotaan KAIKKIEN paikalla olevien osallistujien kesken. Näin ollen mahdollisuus huippuluokan henkilökohtaiseen matkapalkintoon on jokaisella, joka saa kutsun kisaan. Tuota kutsua kannattaa siis tavoitella! Osallistumismaksu kisaan on 45 € sisältäen lounaan ja laadukkaan tuotekassin. Matkapalkintojen lisäksi tavoiteltavissa on myös muita hyviä palkintoja.

Rento kisatapahtuma on tarkoitettu nimenomaan meille ihan tavallisille pelaajille; Vihtiin lähtemistä ei kannata yhtään miettiä, jos kutsu käy, sillä tämä tapahtuma on mahdollisuus viettää mukava kisapäivä samantasoisten pelaajien seurassa. Neljän eniten tasoitustaan pudottaneen joukkoon on mahdollisuus yltää vielä monella! Seurantajakso päättyy 15.8. Tällä hetkellä PuulaGolfin kärkisijat osallistumisehdot täyttävien jäsenten osalta jaetaan seuraavasti:
– Tero Järvinen -24,5 %
– Olli Tiainen -15,4 %
– Antti Niinikoski -14,8 %
– Anneli Ikkala -12,8 %
– Sami Tiihonen -12,8 %
– Joonas Valerius -12,6 %
– Pirjo Kurki -11,8 %
– Veikko Laitinen -9,0 %
– Matti Hämäläinen -8,1 %
– Jukka Kalkasmaa -7,0 %

Nyt kannattaa käydä pelaamassa vielä muutama hyvä kierros ja varmistaa kutsu Vihdissä pelattavaan kisaan. Lisätiedot itse kisasta SGKY:n sivuilta tästä linkistä ja taustatietoa Marilta.