Uusimmat julkaisut
Arkistot

Rangen käyttöohjeet

Rangen lähipelialueella on nyt myös väyläkorkeuteen leikattua lyöntialustaa toiveidenne mukaisesti. Lähestymislyöntejä harjoiteltaessa greeni saa paljon osumaa, joten muistathan korjata alastulojäljet myös harjoitusgreenillä.

Samalla muistutan, miten etuoikeutettuja me PuulaGolfissa olemme, kun meillä on mahdollisuus lyödä pitkiä lyöntejä ruoholta koko kesän ajan. Tämä on kuitenkin vaakalaudalla, mikäli rangen lepovuorossa oleva ruohoalue ei saa kasvaa rauhassa. Siksi on erittäin tärkeää, että kenttähenkilökunnan ohjeistusta noudatetaan: ruoholta lyödään ehdottomasti vain siltä puolelta väliverkkoa ja narujen välistä, miten kulloinkin on ohjattu. Asiaa seurataan ja siihen tullaan puuttumaan, mikäli väärinkäyttöä tulee ilmi.

Kiitos kun huomioit nämä ohjeet rangen kunnon turvaamiseksi meille kaikille. Iloa treeneihin!