Uusimmat julkaisut
Arkistot

Teuvo Hokkanen osakaskisan voittoon

Osakkaiden kisa pelattiin loistavassa säässä su 30.8. peräti 55 pelaajan voimin. Pelipäivä oli rento ja hyväntuulinen, minkä vuoksi tulostasokin nousi korkeaksi. Pistebogeykisan voittoon nousi 44 pisteellä Teuvo Hokkanen, kakkonen oli Janne Hintikka (39) ja kolmas Juha Laitinen (37). Parhaana naisena palkittiin myös 37 bogeypistettä pelannut Anni Laitinen. Kovimmasta scratchtuloksesta vastasi Jussi Savolainen, sillä hän pelasi kentän vain 4 lyöntiä yli par’in (76). Greenin lähestymiskisan voitti Veijo Laitinen ja suorimman draivin löi Lauri Valkonen. Joukkuekilpailun parhaita olivat Janne Hintikka, Ilkka Romo, Antti Niinikoski ja Jukka Kalkasmaa. Kaikki tulokset voit katsoa tästä linkistä.

Pelin jälkeen osakkaat nauttivat erästä palautetta lainatakseni “törkeen hyvän” aterian rauhassa aurinkoisella terassilla seurustellen. Onnittelut menestyjille ja kiitokset kaikille lämminhenkisestä kisapäivästä! Erityiskiitokset myös yhteistyökumppani GolfPointille.