Uusimmat julkaisut
Arkistot

PuulaGolf ry:n klubimatkat keväällä 2016

Ensi keväänä puulagolfilaisille on tarjolla kaksi klubimatkavaihtoehtoa.

Maaliskuussa 13.-20.3. on mahdollisuus lähteä GolfPointin järjestämälle matkalle Pohjois-Kyproksen Korineumiin. GolfPoint on tehnyt matkoja kohteeseen jo vuosikaudet ja palaute kohteesta on ollut erittäin hyvä. Korineumiin ilmoittaudutaan sitovasti viimeistään 2.11.2015 puheenjohtaja@puulagolf.fi. Lisätiedot Korineumin matkasta tästä: Korineum

Huhtikuussa tehdään Mikkelin seurojen kanssa yhteinen pelimatka Puolan Sand Valley’iin, mistä viime keväänä oman seuran matkalla mukana ollut joukko antoi myös loistavan palautteen. Puolan matka tehdään 20.-23.4. ja sinne ilmoittautumiset viimeistään 1.3.2016 harri.marjala@pp.inet.fi (Golf Porrassalmi ry). Lisätiedot Sand Valleyn tästä: Sand Valley