Uusimmat julkaisut
Arkistot

Jäsenkyselyn 2015 tulokset

PuulaGolf ry:n historian ensimmäinen jäsenkysely toteutettiin heinä-elokuun aikana internetkyselynä. Vastauksia saatiin vähän toista sataa, mikä on oikein hyvä määrä.

Kevättalvella toteutettuun osakaskyselyyn nähden – molemmissa kysyttiin osittain samoja asioita – kaikkiin kolmeen numeraalisesti arvioitavaan osa-alueseen eli kenttään ja pelaamiseen, caddiemasterpalveluun, kahvilaan ja golf shop’iin liittyvien vastausten keskiarvo on noussut keväästä mukavasti. Lämpimät kiitokset siis hyvästä työstä koko henkilökunnalle kauden 2015 aikana!

Saatu palaute otetaan kiitoksella ja ilolla vastaan ja käsitellään sekä kenttäyhtiön että seuran hallituksissa ja toimenpiteitäkin varmasti seuraa. Muutamia selkeitä väärinkäsityksiä haluamme oikoa jo tässä kohtaa. Kilpailuihin ilmoittautuminen internetin kautta on ollut mahdollista koko kauden. Ajanvaraus Nexgolfin kautta onnistuu kyllä myös pelikaverille, kunhan hän on suomaisen golfseuran jäsen. Terveellisempää ruokaa kaivanneille tiedoksi, että kahvion kylmiössä oli salaatteja myynnissä koko menneen kauden, ja tulee olemaan seuraavallakin. Osakkaiden kannalta yhtiö tulee jatkamaan pelioikeuksien vuokraustoimintaa ensi vuonnakin, ja yhtiö välittää nimenomaan osakkaiden pelioikeuksia vuokralle, ei harjoita omaa vuokraustoimintaa. PuulaGolfilla on Facebook-sivut ja Twitter-tili. Kahvion terassia varten on syksyllä hankittu uusia kalusteita viihtyvyyden lisäämiseksi.

Pääset tutustumaan tuloksiin tästä linkistä: Jäsenkysely_2015

Kiitokset vielä jokaiselle kyselyyn vastanneelle!