Uusimmat julkaisut
Arkistot

PuulaGolf on Suomen paras 9-reikäinen golfkenttä

Golflehden Kenttäranking 2015 tulokset on julkistettu. Lähes 9000 suomalaista golfaria teki tutkimuksessa yli 44 000 kenttäarviota ja heidän mielestään PuulaGolf on edellisen tutkimuksen tapaan Suomen paras 9-reikäinen golfkenttä. Tänä vuonna Kenttäranking tehtiin aiemmista vuosista poikkeavalla tavalla ja tulokset oli jaettu useaan kategoriaan. Pienten kenttien voiton lisäksi PuulaGolf sijoittui kärkikymmenikköön kolmessa muussa kategoriassa. Erityisesti mieltä lämmittää se, että muut huippusijoitukset tulivat pelaamiseen ja kenttään liittyvissä arvokkaissa kategoriossa: Viihtyisin kenttä (4.), Paras kunto ja viimeistely (6.) ja Paras suunnittelu (7.). Kaikkien kenttien osalta Suomen paras kenttä on Vanajanlinna Golf & Country Club, joka palkittiin parhaana yhteensä kuudessa kategoriassa.

Olemme sanoinkuvaamattoman hämmentyneitä, iloisia, ylpeitä ja nöyriä saamamme arvostuksen johdosta. Lämmin kiitos kuuluu hienosta työstä koko henkilökunnalle, golfyhteisömme jäsenille ja osakkaille sekä kaikille pelaajille, jotka ovat levittäneet ilosanomaa mainiosta kentästämme golfareiden keskuudessa. Kiitos myös jokaiselle kyselyyn vastanneelle. Koko golftoimialan kannalta on tärkeää, että tällaisia tutkimuksia tehdään ja niihin saadaan mahdollisimman kattavasti vastauksia. Pääset tutustumaan kaikkiin tutkimustuloksiin tästä ja siellä kerrotaan myös tutkimuksen toteuttamisesta. PuulaGolfin kenttäkohtaiset tulokset löydät tästä linkistä.