Uusimmat julkaisut
Arkistot

Paikallissäännöt päivitetty

Kenttätoimikunta on kokoontunut 9.5.16 päivittäen PuulaGolfin paikallissäännöt. Sääntöjen uusimisessa on huomioitu sekä Golfliiton yleisten paikallissääntöjen poistuminen että kansainvälinen tuomari Arto Teittisen konsultointi kenttäkatselmuksen yhteydessä. Merkittävimpiä muutoksia edellisiin ovat ykkösen ja kakkosen välissä sijaitsevien kivikasojen julistaminen metsässä oleviksi kivikasoiksi – niistä ei siis enää vapauduta rangaistuksetta – sekä keskellä kenttää 6 ja 7 väylien välissä sijainneen out-rajan poistaminen. Jälkimmäiseen liittyy kuitenkin uusi paikallissääntö: seiskaa pelattaessa kutosväylän hoidetulle alueelle lyöty pallo on Out of Bounds. Myös kasin dropping zonet poistetaan ja väylä pelataan jatkossa normaalisti vesiestesääntöjen mukaisesti. Mittapaalut ovat meillä kiinteitä haittoja eli niiden kanssa käyttäydytään ihan niin kuin ennenkin: jätetään koskematta. Luethan uudet paikallissäännöt ajatuksella ja mikäli niistä herää kysymyksiä, kenttätoimikunta vastaa kysymyksiin mielellään. Paikallissäännöt löydät tästä linkistä.