Uusimmat julkaisut
Arkistot

Kisakausi avattu!

Kauden 2016 avauskisa Puulan Pätkä kisailtiin mainiossa kesäisessä säässä su 15.5.2016.

Pelaajien kommenttien mukaan kenttä oli oivassa pelikunnossa ja etenkin greenit olivat aikaisempien vuosien tapaan loistavat, joskin lippujen paikkojen suhteen haastavat, pelattiinhan kisa nimensä mukaisesti mahdollisimman lyhyenä.

Uudet paikallissääntömuutokset toivat mukavaa pientä värinää ja keskustelua, mutta kisan läpivientiin iloisessa ja leppoisassa tunnelmassa sekä reilun pelin hengessä niillä ei ollut vaikutuksia, eikä tuomariakaan asian tiimoilta tarvittu.

Itse kisa oli tuloksiltaan tasokas ja etenkin kärkisijoista käytiin tiukkaa kamppailua. Naisten sarjan kaikki kolme osallistujaa pelasivat omaan tasoitukseensa tai yli. Voiton nappasi tällä kertaa Pohjolan Päivi (KG).  Miesten kärkiviisikon kaikkien PB tulos oli 40 tai yli. Alisalon veljekset Aleksi ja Akseli jakoivat tasatuloksella veljellisesti sijat neljä ja viisi. Lehikoisen Heimo nappasi kolmannen sijan, Erkkilän Jouko toisen sijan ja tasaisen kilpailun ja kauden avauksen voiton vei nimiinsä kenttämestarimme Harri Junni. Voittajan pistebogitulos oli 44.

Kisassa tehtiin myös  punaisten tiin kenttäennätys (scratch), olihan kyseinen kisa ensimmäinen laatuaan, jossa miehet pelasivat virallisen kisan punaisilta.   Uuden toistaiseksi voimassa olevan kenttäennätyksen  punaisilta jakavat nyt tuloksella 73 Jussi Savolainen (MGS) sekä Tero Järvinen (GT).

Erikoiskilpailun vei nimiinsä Jussi Savolainen (MGS), joka pääsi väylällä 6/15 kahdella lyönnillä 1,22 m päähän lipusta.

Kiitos kaikille osallistujille  mainiosti onnistuneesta kisatapahtumasta  ja onnea voittajille!

Iloista golfkesää kaikille toivotellen

Ilkka