Uusimmat julkaisut
Arkistot

Ilolla kentälle!

Kausi saatiin auki vappuna myös meidän kauniilla kentällä. Ja millainen keli meitä avajaisviikonloppuna suosikaan. Tuskin kautta voi paremmissa olosuhteissa avata.

Kauden avauksessa ykköstiillä perinteisesti pidetään lyhyet puheet. Omassa puheessani nostin esiin kaksi teemaa, ylpeyden ja ilon. Tässä vielä muutama sana ilosta. Golfissa, kuten niin monessa muussakin lajissa, parhaiten mieleen jää tunneskaalan molemmat äärilaidat. Jos vain voisi maksimoida ne hienot ja iloiset hetket ja minimoida huonommat. Minulla on hyviä uutisia: tähän voi itse vaikuttaa. Itse voi valita oman suhtautumisensa asioihin. Golf saa olla hauskaa! Tuloksen tuijottamisen sijaan joskus voi vaikka keskittyä siihen, että pelatessa on koko ajan mukavaa. Vaikka tulisi muutama huono lyöntikin. Ja jos on ollut kentällä mukavaa, niin todennäköisesti tuloskin on lopussa hyvä. Tarvitsee ainoastaan sopia itsensä kanssa, että tänään minulla on mukavaa kentällä ja nautin joka hetkestä. Niin ja sitten pitää tietysti toteuttaa oma sopimuksensa.

Minulle tämän vuoden kauden avaus oli erityinen. Ensimmäinen kausi PuulaGolf Ry:n kapteenina alkoi käytännössä kauden avauslyönnistä. Mielenkiinnolla odotan tulevia keskusteluja ja yhteisiä kokemuksia golfin parissa. Pidetään hauskaa!

Ville Häkkinen