Uusimmat julkaisut
Arkistot

Naisten Päivänä iloa onnistumisista

Naisten päivän teemana oli ’Tuo kaveri mukaan’ eli halusimme tutustuttaa lajiin naisia, joilla ei vielä ole paljoa josko ollenkaan kokemusta golfista. Naistoimikunnan opastettaviksi saimme Katri Puurusen, Anneli Nahkurin, Jaana Häkkisen, Kirsi Laitisen ja Paula Nykäsen.

Päivä alkoi bägien asettamisella golfkärryihin ja poletin käytön opettelemisella. Aluksi puttailimme harjoitusgreenillä ja kokeilimme pallon lyömista matoilta rangealueella. Ruokailun jälkeen pelasimme 9-reikää par kolmosena eli mustilta paaluilta. Sää suosi, sillä aurinko paistoi ja peli sujui leppoisasti. Matkan aikana me konkarit kertoilimme pelistä, etiketistä, välineistä ja muista gofiin liittyvistä asioista.

Mielestämme kaikille jäi hyvä mieli päivästä ja toivomme saavamme uusia golfin harrastajia joukkoomme.