Uusimmat julkaisut
Arkistot

Kuntagolfin voittajaksi Puumala

Kangasniemen kunnan järjestämä Kuntagolf pelattiin perjantaina 17.6. varsin vaihtelevassa kesäsäässä. Sadekuurot eivät iloista pelienergiaa haitanneet, vaan 17 henkinen pelaajaporukka nautiskeli mukavasta pelistä mainiossa seurassa hymyssä suin. Joukkuekisassa voittajaksi selviytyi Puumalan kunnan joukkue (kuvassa vasemmalta Ari Kainulainen, Matias Hildén, kisapäivän emäntä Kangasniemen kunnanjohtaja Johanna Luukkonen, Ilkka Juva ja Unto Pasanen). Matias Hildén vastasi myös parasta henkilökohtaisesta tuloksesta. Mikkelin joukkueen Timo Mäkinen löi sekä pisimmän avauksen (väylällä 4) että lähimmäs lippua (väylällä 3). Toiseksi sijoittui Kangasniemen joukkue ja kolmanneksi Mikkeli. Lämpimät kiitokset koko peliporukalle hienosta tapahtumapäivästä, teitä oli ilo palvella!