Uusimmat julkaisut
Arkistot

Osakkaat nauttivat pelipäivästään

PuulaGolf Oy:n osakkaiden pelit kisailtiin la 2.7. helteisessä säässä. Best Ball pistebogeyna pelattu tapahtuma kokosi yhteen 21 paria osakkaita nauttimaan hienosta kentästään ja toistensa mainiosta seurasta. Erikoiskilpailuina pelattiin palloviesti, missä pelipari kuljetti nimikoitua palloa vuoroväylin mahdollisimman pitkälle. Maaliin saakka pallon toivat Heljä Huhta & Kalevi Pitkänen sekä Anni Laitinen & Kari Kolehmainen. Väylällä 14 pelattiin lähimmäs lippua kilpailu ammattilaisgolfari Leena Makkosta vastaan. Leenan päihittivät vain Tapani Toivakka ja Kari Kolehmainen. Varsinaisen kisan voittivat tuloksella 45 bp Jaana Sivén ja Ville Häkkinen. Kaikki tulokset löydät täältä. Kuvassa ovat iloisten voittajien kanssa vasemmalta kenttäyhtiön hallituksen puheenjohtaja Ilkka Raatikainen, Leena Makkonen sekä voittajat Jaana ja Ville.

Pelien jälkeen osakkaat nauttivat aurinkoisella terassilla osakas Heimo Lehikoisen ja puolisonsa Pirkko Hytösen valmistaman maittavan rosvopaistiaterian mansikkakakkuineen Elias Partin taidokkaan kitaramusiikin säestämänä. Palkintojenjaon yhteydessä hallituksen puheenjohtaja Ilkka Raatikainen kiitti koko yhteisön puolesta lämpimästi yhteisömme pitkäaikaista monissa eri tehtävissä vaikuttanutta Juha Kemppiä. Näihin kiitoksiin on meidän kaikkien varmasti helppo yhtyä! Kiitokset kaikille osakastapahtuman osallistujille, yhteistyökumppani Golf Pointille, Leenalle, Eliakselle sekä muonittajille!