Uusimmat julkaisut
Arkistot

PuulaGolf on lähellä, PuulaGolf on nopea

Jo kaksi kertaa peräkkäin Suomen parhaaksi ysireikäiseksi valittu PuulaGolf on sopivasti lähellä vietätpä aikaasi sitten Mikkelin tai Jyväskylän seudulla. Ajomatka molemmista kaupungeista on vain reilu 30-45 minuuttia ja ysireikäisenä peleihin ei mene kuin pari tuntia, jos haluat ehtiä päivän aikana vielä muutakin. PuulaGolfin vaihtelevat väylät haastavat kokeneenkin pelaajan, joten niistä riittää mainiosti myös täyteen 18 reiän kierrokseen. Ohikulkumatkallakin PuulaGolfissa on helppo pysähtyä ja ottaa kunnon tauko ajomatkaan. Visuaalisesti kenttä on kaunis ja jo vuosia kenttä on tunnettu hyvästä kunnostaan. Väyläruoho on pystyssä pitäen pallon kuin tiin päällä ja laajat viheriöt ovat virheettömiä. Tervetuloa, nähdään PuulaGolfissa!