Uusimmat julkaisut
Arkistot

Tiukkaa kisaa Viking Line Openissa

Viking Line Open kisailtiin su 31.7. Puulan huippukuntoisella kentällä aurinkoisessa ja sopivan pikkutuulisessa säässä 24 kisailijan voimin.  Vaikka kisailu oli tiukkaa, nähtiin kaikkien osanottajien ilmeissä ja otteissa hyväntuulisuutta ja kilpakumppanin onnistumisista iloittiin ja onniteltiin aidosti hyvän golf-hengen mukaisesti.  Sarjoja oli kolme: yleinen, naiset ja juniorit. Yleisessä ja naisten sarjassa pelimuotona oli LP HCP ja juniorisarjan pelimuotona oli PB HCP.

Junioreissa Korhosen veljekset Niklas ja Elias esittivät kelpo pelimiehen otteita ja mallikkaita lyöntisuorituksia. Tällä kertaa isoveli Elias oli pikkuveljeään Niklasta parempi pisteissä. Näistä nuorista miehistä kuulemme varmasti vielä.

Naiset kävivät niinikään tiukan taiston. Tällä kertaa naisten sarjan voiton nappasi Merja Alisalo kahden lyönnin erolla Laitisen Anniin.

Yleisen sarjassa kaikki kisailijat pääsivät maaliin saakka eikä pallo jäänyt kenelläkään matkan varrelle eikä taskuun! Oiva osoitus aidoista golfgentlemanneista. Yleinen sarja oli naisten sarjan tapaan tiukka ja tasainen. Kahdeksan parasta mahtuivat viiden lyönnin sisälle. Voiton nappasi tällä kertaa Jukka Kalkasmaa yhden lyönnin erolla toiseksi tulleeseen Lehikoisen Heimoon ja Heimon kanssa samalla tuloksella kolmanneksi yltäneeseen Keijo Alisaloon.

Viking Line Openissa kisailtiin myös erikoiskilpailujen merkeissä.  Parhaan scratch-tuloksen teki tuloksella 78 Jussi Savolainen. Pisimmän draivin  väylällä 1 pamautti Harri Oinasmaa ja lähimmäksi lippua väylällä 3 lyöntinsä tarkkuutti  Tero Järvinen Jyväskylästä. Arvonnassa onnetar suosi Alisalon Akselia ja Korhosen Teemua.

Voittajat ja arvonnan suosittaret palkittiin yhteistyökumppanin Vikin Linen matkalahjakortein. Paljon onnea voittajille ja kiitokset vielä kerran kaikille osallistujille sekä kilpailun yhteistyökumppanillemme Viking Linelle!

Aurinkoista kesänjatkoa ja vähän mutta mallikkaita lyöntejä kaikille loppukesään!