Uusimmat julkaisut
Arkistot

PuulaGolfin mestareiksi Laitiset

PuulaGolf ry:n mestaruudet ratkottiin vaihtelevassa kesäsäässä viime viikonloppuna. Lauantaina peliä väritti voimakas tuuli ja erittäin runsaat sadekuurot. Luultavasti useampikin sauna oli lauantai-iltana täytetty pelikamppeilla, jotta kaikki saatiin kuivaksi sunnuntain startteihin. Sunnuntaina säiden haltija katsoi puulagolfilaisten saaneen tarpeeksi ja kisa päästiin pelaamaan kuivana, jopa auringon välillä paistaessa.

Haastava sää vaikutti lauantain tulostasoon, mutta olipa joukossa niitäkin pelaajia, joille myrskypelaaminen näyttää sopivan aurinkoista keliä paremmin. Kahden päivän pelikierrosten jälkeen voittajiksi nousivat selvällä erolla seuraaviin miehissä Juha Laitinen ja naisissa Anni Laitinen. Miesten tasoituksellisen B-sarjan kisa oli tiukempi ja koko kärkikolmikko oli vain lyönnin päässä toisistaan. Voittajaksi nousi toisen kerran peräkkäin Timo Savolainen. Juniorisarja pelattiin pistebogeyna ja sen voitti Jussi Kolehmainen. Kaikki tulokset pääset katsomaan Nexgolfista: aikuiset ja juniorit.

Kiitokset kaikille osallistujille ja onnittelut voittajille!

Mestis_2
Tunnelmia klubilta palkintojenjakoa odotellessa

Mestis_1
Keskeltä metsääkin lyödään, kun lyöntipelikisaa pelataan