Uusimmat julkaisut
Arkistot

Pelit jatkuu

Pelikausi jatkuu vielä ja varmasti moni toivookin saavansa vielä useamman hyvän kierroksen pelattua tänä kesänä. Niin minäkin. Ja vaikka kesälomat allekirjoittaneen osalta on taputeltu, niin kyllä niitä mahdollisuuksia vielä tulee.

Kesä on hemmotellut golfin harrastajia monella tavalla. Puulan kenttä on ollut avauksesta asti loistavassa kunnossa, kuinkas muuten. Penkkigolffarille on tänä kesänä ollut tarjontaa yllin kyllin, viimeisimpänä ylen kanavilta kaikkien katsottavissa olleet olympialaisten golfkilpailut. Jos tämä ei vielä ole saanut sinua innostumaan kentälle, niin voin kertoa, että tunnelma kentällä pelatessa on ollut todella hieno. Pääsääntöisesti ihmiset ovat kentällä hyvällä tuulella. Kiitos siitä kaikille jäsenille!

Loppukesän pelien osalta olen ajatellut ottaa teemaksi hallitun rentouden. Kuten tiedämme, rento lyönti takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Rentouden saaminen lyöntiin niin, että napakkuus säilyy on ehkä yksi suurimmista haasteista itselleni. Aion kuitenkin tietoisesti kiinnittää tähän huomiota ja valmistautua seuraaviin kierroksiin erityisen huolella. Rentoja lyöntejä sinullekin!