Uusimmat julkaisut
Arkistot

Volvo World Golf Challenge’en tarvitaan vapaaehtoisia toimitsijatehtäviin

Volvon kansainvälisen amatööriturnauksen kansallinen finaali pelataan PuulaGolfissa su 18.9. Kilpailuun osallistuu 40 pelaajaa, jotka ovat kesän aikana lukuisissa karsintakilpailuissa voittaneet finaalikutsun. PuulaGolfissa kahden sarjan (tasoituksellinen lyöntipeli ja pistebogey) voittajat saavat kutsun kansainväliseen finaaliin, joka pelataan jossain kaukana kevättalvella 2017. Olemme enemmän kuin iloisia saadessamme tällaisen kilpailun meille. Moni tulee pelaamaan meille ensimmäistä kertaa, joten haluamme varmistaa, että pelaaminen sujuu ja kaikille jää Suomen parhaasta ysistä paras mahdollinen maku. Sen vuoksi tarvitsemme vapaaehtoisia toimitsijatehtäviin. Hommia on pysäköinninohjauksessa, rangeisäntänä, forecaddiena, toimitsijahuollossa ja keittiöapulaisena. Tarve on 10 henkilöä ja hommia on aikavälillä 8.30 – max 16.00. Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi Marille (puh. 040 731 7625 tai toimisto@puulagolf.fi) mieluiten heit, mutta kuitenkin viimeistään ma 12.9., sillä toimitsijapalaveri ja hommien ohjeistus pidetään ti 13.9. klo 17-18. Kiitokset jo etukäteen!