Uusimmat julkaisut
Arkistot

Akseli Alisalo Volvo-kisan finaaliin

Volvo World Golf Challengen kansallisessa finaalissa su 18.9. on iloksemme myös ainakin yksi puulagolfilainen! Akseli Alisalo voitti tasoituksellisen lyöntipelisarjan Muurame Golfissa 21.8. pelatussa karsintakilpailussa ja sai näin ollen finaalikutsun kotikentälleen. “Peli kulki tosi hyvin ja nautin tekemisestä, ja silti lyöntejä jäi vielä kentälle. Etuysillä pelastin par’eja pitkillä puteilla. Mahdollisuudet on pelata alle par’in”, kertoo onnellinen voittaja kisapäivästään. Akseli (kuvassa vasemmalla yhdessä muiden finaalikutsun voittaneiden Heli Rantasen ja Timo Lamminmäen kanssa) pelasi ensimmäistä kertaa Muuramen kentällä ja piti kentästä kovasti. Onnittelut Akselille ja tervetuloa kotikentälle pelaamaan finaalia! Jäljellä on vielä yksi karsintakilpailu Tawast Golfissa 27.8., missä on mahdollisuus voittaa finaalikutsu PuulaGolfiin.