Uusimmat julkaisut
Arkistot

Kesän 2016 tapahtumia lyhyesti

Naisten Rundi

Kesän 2016 aikana pelattiin perinteinen Naisten Rundi Revontulen, Jyväskylän, Muuramen ja Laukaan kanssa. Tänä vuonna valitettavasti hävisimme joukkuekisan Jyväskylän voittaessa. Lopputulokset ovat seuraavat:

  1. JG 459
  2. LPG 458
  3. REG 433
  4. MGS 328
  5. PUULA 249

Mutta ensi kesänä sitten näytämme. 🙂

Late Night with Ladies

Late Night with Ladies pelattiin heinäkuun alussa. Tällä kertaa naistoimikunta kutsui miesparit ilmoittautuneille naisille. Katsotaan mitä kivaa ensi vuonna keksitään. Yläpuolella oleva kuva on ko. tapahtumasta.

Puulan Optiikka Ladies Open

Puulan Optiikka Ladies Open -kisa oli 20.8. Osallistujia oli 15 ja voiton vei Paula Alahuhta PuulaGolfista 37:llä bogipisteellä. Toisena oli Anni Laitinen ja kolmantena Merja Alisalo, joten PuulaG otti kolmoisvoiton. Samalla pelattiin South Savo Ladies Tourin loppukilpaili meidän kentällä.