Uusimmat julkaisut
Arkistot

Kauden toinen holari!

Kun Arto Kettunen sai heinäkuussa pään auki, niin nythän näitä tulee ihan solkenaan! Kartanogolfin Janne Hämäläinen löi pe 9.9. tämän kauden toisen hole-in-onen väylällä 8. Janne oli pelaamassa kaveriporukkansa perinteistä scramblekisaa, ja takaysillä toiseksi viimeisellä väylällä kierros painoi jo vähän. Sen vuoksi hän päätti ottaa vähän isomman mailan ja lyödä rennosti. 22-asteinen hybridi osuikin palloon mainiosti, ja pallo lähti juuri toivottuun lentorataan, vähän lipun oikealle puolelle greeniä kohti. Koko peliryhmä näki, miten pallo tuli alas greenillä, kaartoi juuri Jannen suunnitelman mukaan lippua kohti ja sujahti reikään. Osuma varmisti myös Jannen joukkueelle kaverikisan scramblevoiton. “Suunnilleen joka 7. vuosi näitä taitaa tulla” laskeskelee viime perjantaina jo kolmannen hole-in-onensa tehnyt Janne. Miehen holariura on selvästi nousujohteinen, koska ensimmäinen tuli väylälle, jonka pituus oli reilun 100 m, toinen tuli 140-metriselle ja tämän kolmannen pituus on 178 m. Lämpimät Onnittelut Jannelle!