Uusimmat julkaisut
Arkistot

Enää pari päivää Volvo-finaaliin!

Ihan pian se on käsillä: Volvo World Golf Challenge kansallinen finaali PuulaGolfissa! Kilpailuinfo on ensi sunnuntaina 18.9. klo 9.30 ja kisa alkaa yhteislähtönä klo 10. Harri, Ilkka ja Timo ovat viimeisen kaksi viikkoa ajoittaneet kaikki kentänhoitotoimenpiteet tähtäimenä vain ja ainoastaan kentän kauden paras kunto juuri ensi sunnuntaina. Greenit ajetaan alas huomisesta perjantaista alkaen ja väylät viimeistellään lauantaina. Sunnuntaiaamuna ennen kisaa hoidetaan vielä greeneille viimeinen silaus. Olemme saaneet ilahduttavasti vapaaehtoisia avustamaan kilpailun sujumisessa, iso kiitos heille jokaiselle jo tässä vaiheessa. Kilpailijoita on tulossa 13 karsintakilpailun kutsujen perusteella yhteensä 34 ja heillä on mukana 18 caddieta. Kilpailun isännät, Volvon tiedotusjohtaja Thomas Hallbäck ja järjestelyistä vastaavan Golfpisteen Hannu Paunela mukaanlukien meillä on täällä melkoinen joukko jännittämässä kilpailua. Oman lisävärinsä paikallisesti tuo PuulaGolfin Akseli Alisalon mukanaolo finaalin lyöntipelisarjassa. Kilpailun molempien sarjojen (tasoituksellinen lyöntipeli ja pistebogey) voittajat saavat kutsun kansainväliseen finaaliin, joka pelataan jossain lämpimässä kevättalvella 2017.

Olemme erittäin iloisia ja ylpeitäkin saadessamme tarjota Suomen Parhaan Ysin finaalinäyttämöksi tälle hienolle kilpailulle. Lämpimästi tervetuloa pelaajat ja myös seuraamaan kisaa!

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Practice day, 2015 Volvo World Golf Challenge World Final
Practice day, 2015 Volvo World Golf Challenge World Final

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Practice round, 2015 Volvo World Golf Challenge World Final
Practice round, 2015 Volvo World Golf Challenge World Final
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]