Uusimmat julkaisut
Arkistot

Volvo World Golf Challenge kansallisen finaalin voittajat selvillä

Volvon kansainvälisen amatöörikilpailun Suomen kansallisen finaalin voittajat ratkottiin mitä parhaimmassa syksyisessä pelisäässä su 18.9. PuulaGolfin laidun oli viritetty kenttämestari Harri Junnin johdolla huikeaan kisakuntoon, mitä pelaajat kiittelivätkin vuolaasti. Paljon kiitosta saivat myös muut järjestelyt, ja erityisesti forecaddiepalvelua väylän ulkopuolelle luiskahtaneiden pallojen paikantamisessa arvostettiin kovasti.

Kilpailu pelattiin leikatuin tasoituksin kahdessa sarjassa. Tasoituksellisen lyöntipelisarjan voittoon nousi vain lyönnin erolla Jan Hautala (Tammisaaren Golfkerho) tuloksella 71 nettolyöntiä. Pistebogeysarjan voitti Teija Tikkala (Etelä-Pohjanmaan Golf) tuloksella 35 bp (kuvassa yhdessä Volvon tiedotusjohtaja Thomas Hallbäckin kanssa). PuulaGolfin Akseli Alisalo sijoittui lyöntipelisarjassa hienosti kolmanneksi. Kaikki tulokset löydät täältä. Onnittelut kaikille menestyjille!

Lisää kuvia ja tunnelmia lähipäivinä. Päivä onnistui PuulaGolfin näkökulmasta todella hienosti, mistä suuret kiitokset kentänhoitajille ja lukuisille vapaaehtoisille!