Uusimmat julkaisut
Arkistot

Volvo-kisan tunnelmia

PuulaGolfin näkökulmasta sunnuntain koitos, Volvo World Golf Challenge kansallinen finaali onnistui erinomaisesti. Paikalla olleet vapaaehtoiset ja yleisö saivat koko päivän kuulla palautetta hienosta ja loistokuntoisesta kentästä, hyvinhoidetuista järjestelyistä ja savolaisen aidosta palvelusta. Sitoutuminen onnistuneen tapahtuman järjestämiseen näkyi kaikilla osa-alueilla, mistä näin julkiset kiitokset huikean työn tehneelle kenttähenkilökunnalle ja lukuisille vapaaehtoisille – kiitos! Vielä kotiuduttuaankin pelaajat ovat lähettäneet kiitosviestejä, missä kehuvat pelikokemustaan meillä. Koska lähes kaikki finalistit kävivät meillä ensimmäistä kertaa, onnistuimme todella tekemään lähtemättömän vaikutuksen, mikä varmasti tuo meille hyvää tulevina kesinä. Kisatunnelmia pääset aistimaan kuvien kautta täältä ja täältä.