Uusimmat julkaisut
Arkistot

Yhteistyöllä eteenpäin!

PuulaGolf yhteisö piti laatuaan ensimmäisen yhteisen yhteistyökokouksen la 22.10.2016  Kunnantalolla, jossa PuulaGolf Oy:n hallituksen, PuulaGolf ry:n, toimikuntien ja kapteeniston edustajat  yhdessä toimitusjohtajan/toiminnanjohtajan kera pohtivat yhdessä saman pöydän ääressä yhteisömme tulevaisuutta, missiota, visioita sekä tavoitteita ja ennen kaikkea yhdessä tekemistä ja yhteistyön kehittämistä.

Ensimmäinen, mutta ei suinkaan viimeinen, yhteispalaveri piti sisällään monipuolista keskustelua ja mielipiteiden sekä ajatusten vaihtoa, kehitysehdotuksia ja ideoita.  Oli ilo todeta, että kaikkien osallistujien yhteinen tahtotila oli ja on yhteisömme kehittäminen yhteistyön kautta. Tästä on hyvä jatkaa!

Seuraava yhteispalaveri pidetään marraskuussa, alustavasti 27.11.2016, jolloin yhteistyön tavoitteita, muotoja ja keinoja olisi tarkoitus saada jo astetta konkreettisemmin sovittua ja laadittua toimintasuunnitelman muotoon.

Kiitokset tämän kertaisen yhteistyökokoukseen osallistuneille: Jukalle, Joukolle, Raimolle, Villelle, Jarmolle, Jounille sekä Marille.

“Kokonaisuus on aina enemmän kuin tekijöidensä summa.”

-Ilkka-