Uusimmat julkaisut
Arkistot

Yhteistyöllä eteenpäin Vol 2

PuulaGolfin yhteisöjen (oy ja ry) tavoitteiden yhdistämistä yhteiseksi toiminnaksi jatketaan jo edellisen tiedotteen mukaisesti su 27.11. Palaveri pidetään Kunnantalon Takkahuoneessa klo 12.30 alkaen. Kutsulistalla ovat oy:n hallituksen ja ry:n johtokunnan lisäksi toimikuntien vetäjät ja kapteenit. Jokainen yhteisömme toiminnan kehittämisestä kiinnostunut jäsen on kuitenkin tilaisuuteen tervetullut, joten jos aika kalenteriisi sopii, niin tervetuloa mukaan! Asialistalla on koko joukko konkreettisia ehdotuksia, joiden toteuttamisesta on tarkoitus keskustella, mutta lisää ideoita mahtuu pöytään kyllä. Jos sinulla on uusien aktiivigolfareiden hankkimiseksi kultamuna käsissäsi, etkä pääse kokoukseeen, ole yhteydessä esim. Mariin ja keneen tahansa em. ryhmistä. Yhteystiedot löytyvät täältä.