Uusimmat julkaisut
Arkistot

Yhteistyöllä eteenpäin Vol 3 – kummipelaajat esiin!

PuulaGolfin aktiiveja kokoontui järjestyksessä toiseen yhteiseen yhteistyöpalaveriin sunnuntaina 27.11.2016. Kokouksen osallistujat pohtivat innokkaasti toimitusjohtaja/toiminnanjohtaja Mari Meriläisen ennalta kokoamien ehdotuksien ja ajatuksien pohjalta mahdollisuuksia ja keinoja  golf-toiminnan edelleen kehittämiseksi koko paikkakunnan hyväksi. Samalla pohdittiin toimenpiteitä  uusien ja vanhojen pelaajien aktivoimiseksi sekä perheiden ja junioreiden mukaan saamiseksi hienon lajin pariin. Yhteistyöryhmä päätyi yksimielisesti viemään hankkeita eteenpäin toimitusjohtajan/toiminnanjohtajan koordinoimana.

Tulevissa hankkeissa ja toimenpiteissä tulee kummi-pelaajatoiminnan merkitys korostumaan ja yhteistyöryhmä toivookin seuran ja yhteisön jäsenistöstä mahdollisimman monen tarttuvan tähän yhteiseen haasteeseen ja ilmoittautuvan kummi-pelaajaksi tulevaksi kaudeksi! Näin voisimme tarjota rohkaisua ja opastusta sekä tukea lajia vielä vähän tunteville tai harrastaville. Golf liikuttaa kaikkia!

Tiedotamme hankkeista tarkemmin kunhan yksityiskohdat tarkentuvat.

Ota siis yhteyttä mikäli kummi-pelaajatoiminta tuntuu sinun jutultasi tai jos muutoin olet kiinnostunut lajista mutta et ole vielä rohjennut mailaan tarttua!

PuulaGolf ry:n ja oy:n yhteistyöryhmän puolesta

Ilkka Raatikainen