Uusimmat julkaisut
Arkistot

ProShop kumppaniksi Savon Golftiimi

Golfkauppayhteistyö lahtelaisen GolfPointin kanssa on ollut kaksi kautta erittäin hyvää. Sopimuksen päättyessä avautui kuitenkin mahdollisuus tarkastella vaihtoehtoja, niin kuin normaaliin toiminnan kehittämiseen kuuluu, ja lopulta kahdesta hyvästä vaihtoehdosta päädyimme aloittamaan yhteistyön mikkeliläisen Savon Golftiimin kanssa. Heidän palveluistaan PuulaGolfissa voitte lukea lisää täältä ja tutustua yritykseen enemmän Golftiimin kotisivuilla.

Uusi shopkumppanimme tarjoaa talvikaudella erinomaiset harjoittelumahdollisuudet Areenallaan Mikkelissä (Porrassalmenkatu 50). PuulaGolfin jäsenille on sorvattu oma tarjous: 10 x harjoittelukortti hintaan 110,- talvikaudelle 2016-2017, ja kortille voidaan nimetä kaksi käyttäjää. Areenan aukioloajat ja yhteystiedot löydät täältä. Tulevana suvena Golftiimi tuo suositun Savon Golftiimi Tour -kilpailunsa myös PuulaGolfiin sekä järjestää useita demopäiviä sopivien mailojen löytämiseksi teille jokaiselle.

Kiitokset mainiosta yhteistyöstä GolfPointin Erja, Rolle, Erika ja Joonas, ja tervetuloa Golftiimin Tia ja Jarno!