Uusimmat julkaisut
Arkistot

Kaveriporukan pelit, työpaikan virkistyspäivä tai lastenkutsut PuulaGolfissa!

Valo lisääntyy päivä päivältä, joten myös seuraava golfkausi lähestyy hurjaa vauhtia. Nyt on hyvä aika alkaa hahmotella ensi kesän pelejä kaverien kesken, suunnitella virkityspäivää työporukan kanssa tai miettiä asiakastilaisuuden järjestämistä golfaten Suomen parhaalla ysireikäisellä. Meillä pelanneet tietävät jo, miten hienon pelikokemuksen PuulaGolf tarjoaa ja kenttämme on ollut poikkeuksetta erinomaisessa kunnossa. Palvelukin pelaa puitteisiin nähden asiakaspalveluasenteella mainiosti, joten meillä on hyvät valmiudet järjestä sinulle ja ryhmällesi hyvä golfpäivä, olitpa sitten jo kokenut pelaaja tai vasta lajiin tutustumassa. Samalla kannattaa katsastaa myös muita Kangasniemen mahdollisuuksia, vaikka hurauttaa veneristeilylle kirkasvetiselle Puulalle. Avullamme toteutat myös erilaiset lastenkutsut.

Mahdollisuuksien hahmottamiseksi olemme koonneet muutamia esimerkkipaketteja PuulaGolfin kokemiseksi porukalla, pääset tutustumaan niihin alla olevista linkeistä.

Golftapahtuma yrityksen henkilökunnalle, yhteistyökumppaneille tai kaveriporukalle: Golftapahtuma
Tykypäivä yrityksen henkilökunnalle: Tykypäivä
Pelipäivä ystävien kesken: Ystävägolf
Junioreiden tutustumispaketti: Junioritutustuminen
Lastenkutsut golfaten: Lastenkutsut
Golfpaketti majoituksella kahdelle: Kahdelle_majoittuen
Golfpaketti majoituksella ryhmälle: Kaveriporukalle_majoittuen
Golfia ja risteily Puulalla ryhmälle: Golfristeily