Uusimmat julkaisut
Arkistot

Golfliitto 60v gaala juhlittiin 4.3.

Suomen Golfliitto täytti la 4.3. tasan 60 vuotta. Finlandia-talolle sitä juhlistamaan oli kokoontunut lähes 400 golfalan vaikuttajaa ja toimijaa. Gaalassa palkittiin v. 2016 menestyjät ja lanseerattiin suomalaisen golfin Hall of Fame. PuulaGolfia oli edustamassa pääosa seuran johtokunnasta sekä toiminnanjohtaja, yhteensä seitsemän henkeä. Juhlatunnelmiin pääset tästä ja lisää kuvia golfari.fi -blogista. Iloksemme myös Suomen paras ysi mainittiin juhlalavalla, vaikka varsinaiset palkitsemiset eivät meitä tavoittaneet. Golfin Hall of Famea esitellessään itsekin lopulta galleriaan nostettu Lassi Tilander mainitsi Pekka Sivulan ansioita kerratessaan hänen suunnittelemistaan kentistä “eniten mainetta niittäneen pienen PuulaGolfin”. Juhlailta oli suomalaisen golfin kannalta onnistunut, juhlava ja lämminhenkinen!