Uusimmat julkaisut
Arkistot

Tänä kesänä koko Kangasniemi golfaa – maksutta!

Golf on mahtava mailapeli! Hyvää terveysliikuntaa, ja sopii kaiken ikäisten yhdessä harrastettavaksi. Harmiksemme golfin liitetään edelleen turhan usein vanhat uskomukset, että laji olisi vaikea aloittaa, kallista ja aikaa vievää. Kangasniemellä halutaan korjata nämä käsitykset ensi kesänä ja poistaa golfin aloituskynnys kertaheitolla kokonaan.

Kaudella 2017 PuulaGolf ry toteuttaa yhteistyössä Kangasniemen kunnan kanssa Koko Kangasniemi Golfaa -hankkeen, joka avaa Suomen parhaan ysireikäisen golfkentän lähiliikuntapaikaksi kuntalaisille ja alueen kesäasukkaille. Golfin voi aloittaa osallistumalla muutaman tunnin tutustumiskurssille, jolla opitaan tarvittavat pelitaidot ja tärkeimmät säännöt turvalliseen kentällä liikkumiseen ja pelaamiseen. Kurssin myötä osallistujat saavat Koko Kangasniemi Golfaa Green Cardin ja valmiudet itsenäiseen harjoitteluun. Kortti oikeuttaa pelaamaan itsenäisesti kentällä tietyin rajoituksin. Tämä kaikki on osallistujalle maksutonta, lainaamme välineetkin. Koko Kangasniemi Golfarit saavat tuekseen oman kummipelaajan, joten golfin aloittaminen on nyt tehty todella helpoksi.

Tutustumiskursseja on jo kalenterissa 15 kpl ja niitä järjestetään sekä arkena että viikonloppuisin. Osallistuminen ei sido sinua mihinkään. Hanke toteutetaan tutustumiskurssien ohjaamista ja kummipelaamista myöten kokonaan puulagolfilaisten vapaaehtoisvoimin. Porukkaan on tähän mennessä ilmoittautunut n. 70-80 vapaaehtoista tekijää. Myös lainattavia välineitä on saatu seuran jäseniltä. Lue lisää yksityiskohdista täältä. Asiasta kerrotaan laajasti myös tänään ilmestyneeen Kangasniemen Kunnallislehden Mökkinumeron ilmoitusliitteessä: KKG_liite.