Uusimmat julkaisut
Arkistot

Naisten Golfkesä 2017

Hei kaikki golfarinaiset ja hyvää uutta golfkautta!

Kesän kaikkia tapahtumia ei ole vielä päätetty tai suunniteltu loppuun asti, mutta tässä alustavasti jo joitakin kalenteriin merkittäviä asioita

Naisten opetustunnit rangella Jounin vetäminä ovat:

pe 12.5. klo 18-19
pe 9.6. klo 18-19
pe 30.6. klo 18-19
pe 11.8. klo 18-19

Opetuksen jälkeen voimme lähteä yhdessä vielä kiertämään 9 reikää.

Naisten Rundi on korvattu MIMMIEN MITTELÖILLÄ. Mimmien mittelöissä pelaamme kesässä kahdella eri kentällä ja kentät vaihtuvat vuosittain. Osallistujaseurat ovat samat kuin Naisten Rundillakin (Jyväskylä, Laukaa, Muurame, Revontuli, Puula). Tänä kesänä Mimmien Mittelöt pelataan:

  • su 11.6. Muuramessa
  • su 6.8. Revontulessa

Mennään taas kimppakyydeillä kuten ennenkin. Kolmen parhaan pisteet lasketaan ja eniten pisteitä saanut seura saa kiertopalkinnon.

Hauska Late Night with Ladies järjestetään tietenkin ja se on pe 7.7. klo 20 alkaen.

Puulan Optiikka Ladies Open kisa on sunnintaina 27.8.

Uusi rento Pelaa 100 pistettä ‘kisa’:

  • Osallistumisaika 1.5.– 6.8.
  • Tarkoitus on kerätä yhteensä 100 bogipistettä kerran tai useammin jättämällä tasoituskortteja
  • Osallistua voi kuka tahansa golfari
  • 5.6. / 5.7. ja 7.8. ilmoitamme ‘kisaan’ osallistuneet ja 100 bogipistettä pelanneet pelaajat eteenpäin ja kunkin ilmoituspäivän jälkeisellä viikolla arvotaan palkinnot alueemme 100 pistettä saaneiden joukosta
  • Elo/syyskuussa on mahdollisuus osallistua alueen finaaliin, joka pelataan parikisana

Kummipelaajat

Vasta golfia aloittelevat tai harvemmin pelaavat voivat pyytää myös kaverikseen kummipelaajan. Tällä hetkellä ainakin 6 naista jollei enemmänkin on ilmoittautunut kummipelaajaksi. Kerron kummipelaajat kunhan saan lopullisen listan.

Muistathan houkutella myös kavereitasi, jotka eivät vielä golfaa ‘Koko Kangasniemi Golfaa’ -hankkeen ilmaisiin opeustunteihin ja niiden myötä peliharjoitteluun.

Lisää tietoa kustakin tapahtumasta ja muista golf-asioista tulee kevään ja kesän aikana. Seuraa myös klubin ilmoitustaulua.

Paljon pelikierroksia!