Uusimmat julkaisut
Arkistot

Kenttä mitattu uudelleen

Lauantaina 22.4 suoritettiin kauniissa säässä uusinta kentä slope-mittauksesta. Tämä tarkoittaa sitä, että ohjeiden mukaisesti kentän vaikeusaste tarkistettiin. Mittauksessa kaikki väylät mitattiin uudelleen. Mittaustulokset toimitetaan Golfliittoon, joka laskee kentän vaikeusasteen uudelleen. Joskus pelikauden avauksen jälkeen voimme odottaa uusia Slope-taulukoita, mikäli vaikeusasteen todetaan muuttuneen.

Kentälle on tehty myös joitakin uudistuksia ennen kauden avausta. Tänä vuonna kentälle tulevat siniset tiit. Kentän kaikki ulkorajat on nyt merkitty valkoisin paaluin, mikä näkyy selvimmin väylän 5 griinin takana sekä väylien 7 ja 9 ulkolaidoilla. Väylän 9 alussa olevat vasemmalla olevat valkoiset paalut on poistettu. Kenttätoimikunta ei edelleenkään suosittele häiritsemään paikalla havaittuja käärmeitä.

Kenttätoimikunnnan puolesta kiitokset mittaryhmälle Jouko, Ilkka, Juha, Timo, Anitta ja Ville.