Uusimmat julkaisut
Arkistot

Kerää 100 bogipistettä ohje

TERVETULOA MUKAAN PELAA 100 PISTETTÄ -KISAAN!

Pelaa 100 pistettä on uusi hauska kisa, johon on helppo osallistua vasta aloittaneenkin.

Miten pääsen mukaan Pelaa 100 pistettä-kisaan?

  • Kisa alkaa 1.5. ja päättyy 6.8.2017.
  • Kirjaa aloittamispäivä ja tasoituksesi muistiin. Pelaa 9 tai 18 väylän kierros ja laske kierrokseltasi saamasi pistebog-pisteet.  Voit tarvittaessa pyytää apua pistelaskuun oman klubisi caddiemasterilta.

Miten seuraan sadan pisteen kertymistä?

  • Kirjoita kierrokselta saamasi pistebogy-pisteet tuloskorttiin ja säilytä kortti. Siirrä saamasi tulos aina seuraavaan korttiin tai säilytä pistemäärä vaikka puhelimen muistikirjassa. Kun sata pistettä on täynnä, voit lähettää tuloksesi kisaan ja kuukausi arvontaan.

Miten lähetän 100 pistettä tulokseni kisaan?

  • Kirjaa tuloksesi sähköiseen kaavakkeeseen osoitteessa:  https://www.lyyti.fi/questions/6423e9b5e6
  • Kirjaa kaavakkeeseen nimesi, kotiseurasi, tasoituksesi kauden alussa sekä päivämäärä, jolloin saavutit 100 pistettä tuloksen. Lisää mukaan myös tieto, miten sata pistettä kertyi (esim. 20+25+25+30=100 p)
  • Tuloksen toimittamisen jälkeen seurraava sadan pisteen kerääminen voi alkaa seuraavalla kierroksellasi
  • Voit kerätä 100 pistettä täyteen useamman kerran kesän ja kisan aikana!

Miksi lähettäisin tulokset Pelaa 100 pistettä -kisaan?

  • Jokaisen tuloksen lähettänyt saa paluupostissa kivan Pelaa 100 pistettä -bägimitalin
  • Kuukausittaian arvotaan tulosten lähettäneiden kesken upeat palkinnot
  • Tuloksen lähettäneellä on mahdollisuuss osallistua 2./3.9.2017 pelattavaan naisten iloiseen alueelliseen loppuhuipentumaan.

Muuta:

Peliaikaa on yli kolme kuukautta, toukokuusta aina elokuun ensimmäiseen viikonloppuun asti. Kesän aikana suoritetaan kolme arvontaa, kesä-, heinä- ja elokuussa aina kuukauden 5. päivän jälkeisellä viikolla. Arvonnat suoritetaan edellisen kuukauden aikana lähetettyjen tulosten kesken. Elokuun alun tulokset odotetaan mukaan viimeiseen arvontaan. Arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Lisäksi nimet ilmoitetaan Facebookissa Ladygolfin sglladygolf-sivuilla.

Pelaa 100 pistettä-aluefinaalit

Pelaa 100 pistettä-aluefinaaleita on yhteensä kuusi, yksi kullakin alueella. Aluefinaalit pelataan 2./3.9.2017. Aluefinaaleiden ilmoittautuminen aukeaa 7.8. ja päättyy 18.8. Aluefinaaleihin ilmoittaudutaan alueittain, oman jäsenseuran perusteella. Jokaiseen aluefinaaliin pääsee mukaan vähintään 40 ensimmäisenä ilmoittautunutta pelaajaa. Mukaan voi ilmoittautua kuka tahansa, joka on lähettänyt kesän aikana tuloksen Pelaa 100 pistettä-kisaan sähköisellä kaavakkeella. Ensisijaisesti kisa on suunnattu naispelaajille, joiden tasoitus on kesän alussa ollut yli 30.

Aluefinaalin pelimuoto on bestball-paripeli, jossa molemmat pelaajat pelaavat omalla pallolla pistebogey-tulosta. Lopputuloksissa huomioidaan parempi pistemäärä joka väylältä, eniten pisteitä kerännyt pari voittaa. Finaalin peliparista voi ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaa toiveen. Tiedossa on kiva pelipäivä ja ihania palkintoja!

Sydämellisesti tervetuloa mukaan nauttimaan kesästä, golfista ja mukavasta seurasta!