Uusimmat julkaisut
Arkistot

Koko Kangasniemi Golfaa -kurssit alkaneet

PuulaGolfin ja Kangasniemen kunnan yhteinen Koko Kangasniemi Golfaa -hanke on käynnistynyt ensimmäisen koulutuksen myötä. Lauantaina 6.5. neljän tunnin tutustumiskurssilla oli seitsemän osallistujaa perehtymässä golfiin Veijo ja Juho Laitisen opastuksella, joka kuvassa ohjaa Leena Haikaraista.

– Osallistujat olivat hyvissä ajoin paikalla pelokkaan innostuneina, kun aiempaa golfkokemusta ei juuri ollut, ja kurssi sujui oikein hyvin, Veijo kertoo.
– Lyhyessä ajassa käytiin paljon asiaa läpi ja lyöntitekniikoissa on harjoittelemista vielä, mutta laji tuntuu mielenkiintoiselta ja kauniit maisemat ja raikas ulkoilma on hyvä bonus. Sellainen vaikutelma jäi, että teiltä saa kyllä apua kaikkeen, sanoo kurssille osallistunut Auli Lepoaho.
– Laji osoittautui olevan mitä odotinkin, kurssilla oli todella mukavaa ja kiinnostus vahvistui. Lähden kyllä kentälle heti kun aikataulu sallii. Ympäristö oli viihtyisä ja vastaanotto uudelle tulijalle oikein lämmin, kiittää toinen kurssilainen Samuli Manninen.

Seuraava KKG-tutustumiskurssi on tänään maanantaina klo 17-21, ja siihenkin mahtuu vielä muutama osallistuja mukaan. Kursseja järjestetään kesän aikana sekä arkena että viikonloppuisin, katso tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu mukaan täältä.