Uusimmat julkaisut
Arkistot

Puulan Pätkä kisailtu

Puulan Pätkä kisailtiin su 28.5.2017 33 kisailijan voimin. Suhteet yläkertaan olivat sen verran kunnossa, että kisa saatiin vietyä poutaisessa, joskin koleassa mutta kisan loppua kohti lämpenevässä säässä. Myöskin kenttä oli menneeseen talveen ja ajankohtaan nähden ihan kelpo kunnossa ja saikin kaikilta kisailijoilta vuolaasti kiitosta! Sen sijaan harvassa olivat vielä ne pelaajat, jotka olivat tyytyväisiä tässä vaiheessa omaan peliinsä, mutta onneksi on koko kausi aikaa.

Tuloksiakin tehtiin ja kisan yhteistyökumppanimme Solaris-kylpylöiden kylpylälahjakorteille löytyivät omistajat.  Yleisen sarjan parhaaksi pelasi huikealla 45 pb tuloksella tällä kertaa Juha Kemppi, toiseksi kiilasi Kolehmaisen Kari (36 pb) ennen kolmannen palkinnon napannutta Jarmo Lehtimäkeä (34 pb). Mainittakoon, että tuloksellisesti kolmanneksi parhaan pb tuloksen (35) teki Kosloffin Jaakko, mutta  virallisen voimassa olevan EGA-tasoituksen puuttumisen vuoksi meni tämä palkintosija sivu suun tällä kertaa. Kaikki herrat ovat kotiseuran (PuulaG) pelaajia.

Myös naisten sarjan palkinnot jäivät kaikki kotiseuran (PuulaG) edustajille.  Tiukan kisan voittoon tällä kertaa golfasi Laitisen Anni (38 pb), toiseksi tuli Merja Alisalo (37 pb) ja kolmanneksi Taina Vuojolahti (36 pb).  Huomionarvoista ja kunnioitettavaa on, että tämä naisten kärkikolmikko olisi ollut kärkisijoilla myös yleisessä sarjassa. Ehkäpä tässä hyvä muistutus ja oppi miespuolisille golfaajille.

Parhaimmasta scr-tuloksesta (77) vastasi tänään GP:n Harri Marjala. Samaan tulokseen ylsi Juha Kemppi, mutta alhaisemman tasoituksen omaava Harri vei tällä kertaa tämän palkinnon. Lähimmäksi lippua kahdella lyönnillä (väylä6/15) kisan voiton vei GT:n Tero Järvinen ja onnettaren suosikki arvonnassa oli tällä kertaa Paula Alahuhta (PuulaG).

Kiitokset kaikille kisailijoille ja onnittelut voittajille. Erityiskiitos yhteistyökumppanillemme Solaris-kylpylöille ja heiden edustajalle Juha Lepälle.