Uusimmat julkaisut
Arkistot

Kausi on käynnissä ja mahtava golfkesä odottaa

Kauden ”virallinen” avaus venyi tänä vuonna pitkälle toukokuuhun. Kapteenien avauslyönnit ja kauden avaava puhe toteutettiin Kapteenien kannu- avauskisan yhteydessä. Pitkä odotus kentälle pääsemisestä palkittiin mahtavalla kelillä ja vielä mukavammalla peliseuralla. Kiitos kaikille osallistuneille. Meneillään oleva golfkausi on salakavalasti alkanut oikeastaan jo viime vuonna. Viime syksynä kävimme paljon keskustelua ja mietintää Koko Kangasniemi Golfaa -hankkeesta. Talven aikana asiaan valmistauduttiin ja kevään ensi merkkien näkyessä vapaaehtoiset kokoontuivat käymään läpi hanketta. Vapaaehtoiset kouluttajat ovat jo kouluttaneet useamman ryhmän uusia innokkaita golfiin tutustujia. Erityistä kiitosta ovat saaneet osaavat ohjaajat ja aktiiviset kummit. Tähän mennessä kursseille on osallistunut tai jo ilmoittautunut yhteensä lähes sata henkeä. Tätä on ollut hieno seurata ja tukea. Kiitos kaikille mukana olleille jo tässä vaiheessa.

Koko Kangasniemi Golfaa on meidän kaikkien yhteinen ponnistus. Vapaaehtoisilla tietysti on merkittävä rooli – se on selvää. Mutta niin myös meillä kaikilla muilla. Monessa yhteydessä PuulaGolfista puhuttaessa esiin on noussut mukava tunnelma ja hieno kenttä. Tätä mukavaa tunnelmaa me voimme kaikki yhdessä luoda erityisesti uusille golfiin tutustuville henkilöille. Näen tämän asian tärkeänä ja merkityksellisenä – toivottavasti sinäkin. Jokaisella meillä on tärkeä rooli Koko Kangasniemi Golfaa -hankkeessa.

Erittäin hyvää golfkesää sinulle, Ville