Uusimmat julkaisut
Arkistot

Senioreiden Aluetour 2/3 kisattu

Tiistaina 4.7. pelattiin PuulaGolfissa ja Rantasalmi Golfissa yhtä aikaa senioreiden Aluetouria. PuulaGolfissa ratkottiin paremmuudet sarjoissa N65, M65 ja M70 peräti 64 pelaajan voimin eli kisa täyttyi vähän ylikin. Vielä aamulla kisainfossa kannustettiin ripeään peliin iltapäivällä lähestyvän saderintaman ja mahdollisen ukkosen vuoksi, mutta lopulta kävikin niin, että keli selkeni aurinkoiseksi kisan edetessä. Forecaddieiden avulla kisa eteni jouhevasti peliajan jäädessä alle viiden tunnin.

Naisten sarjan voiton vei ensimmäisessä Aluetourkilpailussaan pelannut Sinikka Viinanen (Kerigolf). Miesten sarjojen parhaat olivat tänään molemmat puulagolfilaisia: M65-sarjan voitti Keijo Alisalo (kuvassa oik.) ja M70-sarjan Arvo Hämäläinen (vas.). Kaikki tulokset löydät täältä. Onnittelut kaikille menestyjille, pelaajille kiitokset ja erityiskiitokset kilpailun sujuvuuden varmistaneille vapaaehtoisille!