Uusimmat julkaisut
Arkistot

Osakas Closed pelattiin kesäkelissä

Osakkaiden oma tapahtuma pelattiin lauantaina 2.7. hienossa kesäsäässä – arvo sekin tällä kaudella! Yhteislähtönä pelattu PGA scramble Best Ball oli pelattu 4,5 tunnissa ja osakkaat saapuivat ruokailemaan iloisen naurun soljuessa, joten hauskaakin oli ollut. Osakkaat Olli Järvenpää ja Anita Ruti olivat loihtineet meille maittavan pasta-aterian.

Erikoiskilpailuna oli pisin avaus liikkuvaan palloon. Osakkaat saivat osumia hyvin, mutta lähes yhdestä suusta tuli todettua myös, että vierivään golfpalloon osuminen on yllättävän hankalaa. Pisimmälle liikkuvan pallon löi Juha Kemppi tällä lyönnillä:

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

.

Varsinaisen kisan osalta tulostaso oli kova. Voittajaksi pelasi joukkue VoiJo eli Petri Tynkkynen ja Jaakko Kosloff, jotka kuvassa keskellä. Oikealla kakkoseksi sijoittuneet Harri ja Sulo Oinasmaa sekä vasemmalla kolmoset, Risto Valkonen ja Veijo Laitinen. Kaikki tulokset löydät täältä. Ennen palkintojenjakoa kisailtiin myös PuulaGolf-osaamisessa. Taustajoukot olivat laatineet PuulaGolf-aiheisen kysymyspatteriston, missä piti tietää mm. kuka osakas tuo usein caddiemasterille kukkia. Parhaat pisteet sai joukkue Akseli Alisalo, Tero Järvinen, Veijo Laitinen ja Risto Valkonen.

Kiitos kaikille osallistujille lämminhenkisestä tapahtumasta ja urheiluhengestä liikuvaan palloon lyömisessä ja onnittelut menestyjille![/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]