Uusimmat julkaisut
Arkistot

Koko Kangasniemi Golfaa on ollut menestys

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

PuulaGolfin ja Kangasniemen kunnan yhteinen Koko Kangasniemi Golfaa -hanke on pyörinyt läpi kesän. Koulutuksia on pidetty yhteensä jo 15, ja pari on vielä jäljellä. Hankkeen vastaanotto kohderyhmän eli kangasniemeläisten ja alueen vapaa-ajanasukkaiden joukossa on ollut innostunut, sillä kurssit ovat olleet käytännössä täynnä ja jonoakin on jäänyt suosituimpiin kurssipäiviin. Tuleville kursseille ilmoittautuneet mukaan lukien osallistujia on jo lähes 180.

Koko Kangasniemi Golfaa on avannut Suomen parhaan ysireikäisen golfkentän lähiliikuntapaikaksi. Golfin voi aloittaa osallistumalla tutustumiskurssille, jolla opitaan tarvittavat pelitaidot ja tärkeimmät säännöt turvalliseen kentällä liikkumiseen ja pelaamiseen. Kurssin myötä osallistujat saavat oikeuden pelata itsenäisesti kentällä tietyin rajoituksin. Tämä kaikki on osallistujalle maksutonta ja välineetkin lainataan.

Koko Kangasniemi Golfarit saavat tuekseen oman kummipelaajan, joten golfin aloittaminen on tehty todella helpoksi. Sateisesta ja koleasta kesästä huolimatta tutustujat ovat lähteneet myös kentälle. He ovat pelanneet yli 120 kierrosta joko kummin kanssa tai itsekseen. Osallistujat kiittävät mahdollisuudesta seuraavasti:

”KKG on tosi myönteinen juttu, alensi kynnystä tulla, kun kaikki on tehty helpoksi. Kun golfista ei ole kokemusta, niin on ollut helppo tulla. Palvelu on ollut ystävällistä, aina on järjestetty pelikaveri kun on ollut tulossa pelaamaan. Kaverin kanssa oppii yhteisön tavat, ja tapaa monenlaisen taustan ihmisiä, jotka golf on tuonut yhteen. Hyvä kädenojennus golfkentältä ja kunnalta.” – Hannu Pylvänäinen, Jyväskylä

”Koko Kangasniemi Golfaa ihan loistava idea, olen vältellyt lajia vuosikaudet, kun olen arvannut miten siinä saattaa käydä. Koko Kangasniemi Golfaa madalsi kynnystä lähteä kokeilemaan, ja sille tielle jäin. Puitteet ovat PuulaGolfissa ihan mielettömät, kenttä on niin kaunis ja kaikki on kohdallaan. Puulagolfilaiset ovat onnistuneet todella hyvin, sillä vapaaehtoisten asenne hommiin on ollut loistava; mahtavaa, miten he viitsivät tuhlata omaa aikaansa meidän aloittelijoiden opastamisessa.” – Niina Vainio, Hämeenlinna

”KKG on ollut tosi hyvä, on pitänyt jo pitkään tulla enkä ole saanut aikaiseksi. Kun luin juttua lehdestä, niin päätin, että nyt tai koskaan. Olen ollut tosi tyytyväinen, että sain itseni liikkeelle, ja kummitoiminta on ollut hyvä tapa oppia lisää pelistä, ja tutustua yhteisön tapoihin ja ihmisiin.” – Kirsti Seppänen, Kangasniemi

KKG-tutustumiskursseja järjestetään vielä kaksi (la 5.8. ja la 19.8. klo 13-17), ja niillä on vielä muutamia paikkoja vapaana. Tarkemmat tiedot ja aikataulut löydät täältä. Hanke on toteutettu tutustumiskurssien ohjaamista ja kummipelaamista myöten kokonaan puulagolfilaisten vapaaehtoisvoimin. Porukassa on mukana n. 70 vapaaehtoista tekijää. Myös lainattavia välineitä on saatu seuran jäseniltä.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]