Uusimmat julkaisut
Arkistot

PuulaGolfin mestaruudet ratkottu

Kaksipäiväiset PuulaGolfin mestaruuskisat on pelattu. Miehet ja naiset pelasivat molempina viikonlopun päivinä ja juniorit oman 9 reiän kilpailunsa sunnuntaina. Ennustettu ukkosmyrsky ei onneksi sotkenut kisaviikonloppua millään lailla, vaan lauantaina sää oli lähes helteinen, ja sunnuntainakin saatiin vain pieni sadekuuro. Tuuli oli navakkaa molempina kisapäivinä. Kenttä oli PuulaGolfille tyypillisesti erittäin hyvässä kisakunnossa. Junioreiden mestariksi pelasi tuloksella 21 bp Juho Laitinen. Miesten tasoituksellisen lyöntipelin voitti Raimo Järvinen (kahden päivän yhteistulos netto 144). Seuramestaruudet ratkottiin lyöntipelissä ilman tasoituksia. Miesten mestariksi pelasi Akseli Alisalo kahden päivän yhteistulolseööa 163 lyöntiä ja naisten mestaruuden vei Mari Meriläinen (200 lyöntiä). Kuvassa vasemmalta Juho, Mari, Akseli ja Raimo. Kaikki tulokset löydät täältä ja junioreiden osalta täältä. Kiitos kaikille mestaruuskisoihin osallistuneille hyvästä kisaviikonlopusta ja lämpimät onnittelut voittajille!