Uusimmat julkaisut
Arkistot

PuulaGolf Ylen uutisissa

Koko Kangasniemi Golfaa on tuonut PuulaGolfille ja koko Kangasniemelle aktiivisen tiedottamisen myötä mukavasti positiivista julkisuutta kesän aikana. Eilen oli jälleen hyvä mediapäivä, kun reilu viikko sitten tehty Ylen vierailu realisoitui Itä-Suomen Alueuutisissa, Etelä-Savon radiouutisissa ja Ylen nettiuutisissa. Jos et ehtinyt seurata lähetyksiä suorana, löydät ne alla olevista linkeistä:

Alueuutiset Itä-Suomi 28.8. klo 17.06
Alueuutiset Itä-Suomi 28.8. klo 18.22
Uutiset Etelä-Savo 28.8. klo 15.30
Uutiset Etelä-Savo 28.8. klo 16.30

Golfjuttu on kaikissa uutisissa viimeisenä asiana ja lähetys 18.22 on kestoltaan pisin. Aiheesta julkaistiin myös Ylen nettiuutisissa, ja siihen on haasteteltu myös Golfliiton toiminnanjohtaja Juha Korhosta.