Uusimmat julkaisut
Arkistot

Kentän slope-taulukot muuttuneet ja siniset tiit paikoillaan

Keväällä aloitettu slope-mittaus on saatu päätökseen. Viimeisenä vaiheena mittauksissa oli liiton kenttämittaajien paikan päällä suorittama kentän pelattavuuden vaikeuden arvioinnin. Arviointi käsitti muun muuassa bunkkerien laajuuksien ja syvyyksien mittaukset, griinien nopeuden arvioinnin, väylälyöntien kaltevuuksien luokittelun, lyöntien tiellä olevien puiden tarkastelun ym. Tulokset on nyt saatu ja käytössä ovat uudet slope-taulukot. Sen verran helpommaksi kenttä on alun jälkeen muuttunut, naisten taulukon slope-arvo tippui noin yhdellä ja miesten noin puolella lyönnillä. Uutuutena kentällä on nyt siniset tiit, jotka käytännössä ovat osittain samat kuin punaiset ja osittain keltaiset. Uudet slopetaulukot löytyvät täältä, ja laskureihin tiedot päivittyvät lähiaikoina. Nexgolfissa uudet slopearvot ovat paikoillaan. Kiitos vielä kerran kaikille keväällä mittaukseen osallistuneilla – kun teimme mittaukset itse säästimme yhteisiä rahojamme satoja euroja!