Uusimmat julkaisut
Arkistot

Itä-Suomen Kaupunkiottelu kisattiin Koski-Golfissa

Järjestyksessään jo 33. Itä-Suomen Kaupunkiottelu pelattiin 30-vuotisjuhlavuottaan viettävässä Koski-Golfissa la 2.9. Kaupunkiottelu on jokasyksyinen seuratapahtuma Itä-Suomessa. Ottelutapahtuma koostuu Itä-Suomen golfseurojen virallisesta kokouksesta, illanvietosta seurojen kesken verkostoituen ja yhteisestä golfkilpailusta. Mukaan tähän otteluun kutsutaan vuosittain Itä-Suomen piirin golfseurat. Tapahtuma on järjestetty vuodesta 1985 ja se valittiin Suomen GolfGaalassa 2014 vuoden golftapahtumaksi.

Itä-Suomen seurat isännöivät tapahtumaa vuorollaan. Ottelussa ovat mukana perinteisesti seurojen puheenjohtajat, kapteenit ja seurojen hallitusten sekä eri toimikuntien edustajia ja toiminnanjohtajia. Mukana on myös edustus Suomen Golfliitosta. PuulaGolfia edustivat tänä vuonna kapteenit Taina Vuojolahti ja Ville Häkkinen, puheenjohtaja Jouko Erkkilä, kilpailutoimikunnan puheenjohtaja Kari Lappalainen, junioritoimikunnan puheenjohtaja Miika Karjalainen ja toiminnanjohtaja Mari Meriläinen.

Tänä vuonna kisan voiton vei Golfliiton joukkue. Puheenjohtajien sarjassa paras oli Harri Marjala Golf Porrassalmelta ja kapteenien sarjassa Jouni Nykänen Kymen Golfista. Henkilökohtaisen pistebogey-kisan voiton korjasi Karelia Golfin Päivi Vaarala 38 pisteellä. Kisatunnelmiin pääset Koski-Golfin sivuilla sekä Kaupunkiottelun sivuilla (kunhan 2017 tapahtuman tiedot on sinne päivitetty).