Uusimmat julkaisut
Arkistot

Kiitokset kaudesta 2017, jatketaan ensi keväänä

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

PuulaGolf on suljettu kaudelta 2017. Päällimmäisenä mieleen jäivät toukokun “talvi”, innostumiset ja ihanat palautteet innokkailta Koko Kangasniemi Golfareilta ja tuuletukset kun tuore pelaaja sai tasoitustaan pudotettua. Olosuhteiden puolesta omituinen kesä, mutta se tärkein asia eli kohtaamiset vanhojen ja uusien puulagolfilaisten, vakituisten vieraiden ja ilahduttavan runsaslukuisten uusien vieraiden kanssa olivat yhtä hienoja kuin ennenkin. Lämpimät kiitokset kaudesta ihan jokaiselle!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]